За нас | RuvitexHome
Menu

Нашата история

Ruvitex Industry е акционерно дружество, основано през 2011 г. в Русе, България и е пряк наследник на химическия завод, наречен на Петра Караминчева в този град - един от най-големите химически заводи в Централна и Източна Европа - Рувитекс АД използва индустриалното ноу-хау и дългогодишния опит на завода и ги комбинира със съвременни технологии и собствена визия за бъдещето.

ФИРМЕНА ДЕЙНОСТ

Нашата компания е специализирана в производството на пластифицирани PVC мембрани по технология на екструзионно покритие.

ПРОИЗВОДСТВО

Компанията използва нова производствена линия, доставена и инсталирана през 2010 г., и пусната в търговска експлоатация през 2011 г. Производственото оборудване е с производствен капацитет от 800 кг на час и разполага с екструзионно покритие на продукти с ширина 200 и 320 cm.
Предимството на производствените особености на нашата компания е процес, основан на нашите собствени заготовки, а не на прилагането на принципа на „черната кутия“. По този начин ние имаме пълен контрол върху доставките на суровини, бързото развитие на продуктите и пълна отговорност за качеството на продукта.

Производствените мощности на компанията са разположени съответно на две собствени площадки, с площ 9884 м2 и 6808 м2, основна промишлена фабрика и складови помещения на жилищна фирма с обща застроена площ от 3820 кв. Метра. М, както и административна сграда с общо развитие. площ от 231 кв.м.

Call Now Button
X

Регистрирам

Задължително трябва да се запознаете с ОБЩИ УСЛОВИЯ НА ЕЛЕКТРОНЕН МАГАЗИН ruvitexhome.bg. Вашите лични данни ще бъдат използвани за подпомагане на вашия опит в този уебсайт, за управление на достъпа до вашия акаунт и за други цели, описани в нашата политика на поверителност.

[]